Podporniki projekta

Rok Terkaj - Trkaj

raper

Rok Terkaj – Trkaj je slovenski raper, ki ustvarja glasbo že od leta 2004. Je ponosen mladi očka, ki na glas pove, da mu hči pomeni vse.

»Aktivno očetovstvo je pomembno za čustveni razvoj otroka in očeta. Zaradi dela sem pogosto odsoten, vendar se tega zavedam in obžalujem vsak trenutek, ki ga ne preživim s Taro. Moja največja želja je, da ji pokažem lepote življenja.«

Uspešen glasbenik je zaradi nastopov pogosto zdoma, zato s partnerico veliko pozornosti namenjata usklajevanju družinskih obveznosti. Rok poleg zanimivih misli in avtorskih izdelkov na svojih socialnih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter pogosto deli tudi zabavne utrinke družinskega življenja. Je predstavnik generacije mladih aktivnih očetov, ki z veseljem izrazi svoja čustva naklonjenosti do male Tare.

Jure Marolt

bloger

Jure Marolt je aktiven oče, ki svoje misli o starševstvu in družinskih prigodah zapisuje na blogu. Biti oče je njegovo najljubše opravilo.

»Mama lahko tudi doji. To je edina razlika med njo in očetom pri vzgoji otroka. Otrok je sila preprosto bitje, potrebuje le tvoj čas, čisto nič drugega mu ni pomembno.«

Novomeški novinar čare družinskega življenja deli na blogu Ljubki nesmisel, aktiven pa je tudi na Facebooku in Instagramu. S partnerico imata hči Višnjo. Jure je predstavnik nove generacije očetov, ki ne skriva, da mu je čas, ki ga preživi z otrokom, zelo pomemben. S partnerico si enakovredno delita družinske obveznosti.

Raziskave

O ENAKOSTI SPOLOV

Preverite dejstva in raziskave o usklajenosti v Slovenskih gospodinjstvih.

VEČ